O nama

BH-Horeca Shop je multivendor (više trgovaca) internetska trgovina na kojoj se nalaze desetine OPG/PPG/SPP (Obiteljska poljoprivredna gospodarstva/Porodična poljoprivredna gazdinstva/Samostalna poljoprivredna proizvodnja) on-line trgovina sa ponudom proizvoda proizvedenih isključivo u njihovom aranžmanu, kao i proizvodnih firmi koje se bave proizvodnjom ekološke i organske hrane. Jednim klikom naručite vrhunske proizvode iz cijele BiH, proizvedene u skladu sa tradicijom krajeva iz kojih dolaze, i dobijte ih direktno na Vaša vrata.

Različiti proizvodi

Uvijek osiguravamo da naši kupci imaju više izbora za svaki proizvod i da se mogu se osloniti na nas.

Dostava na vrijeme

Iskoristite mogućnost brze kućne dostave i zaboravite na kupovinu pješice.

TRŽNICA

Uvek svježi

Svi proizvodi naših dobavljača imaju najviši kvalitet i temeljito se provjeravaju prije slanja.

TRŽNICA

Širok izbor proizvoda

Na našoj web stranici naći ćete najneobičnije i jedinstvene proizvode koji su Vam potrebni.

TRŽNICA

Zašto mi?

Najviši kvalitet

Sve povrće naših proizvođača je svježe ubrano iz vlastitih vrtova. Oni isporučuju samo svježe proizvode i cijene svoj status u očima kupaca. Prije isporuke detaljno provjeravaju svaki proizvod.

Imidž naših proizvođača izgrađen je tokom dugih godina predanog i pažljivog rada, ponosni su na uspjehe koje su postigli do sada. Stekli su poverenje kupaca na tržištu i nastavljaju raditi na njemu.

Krompir iz svih krajeva BiH,veliki izbore medova, raznolike vrste mliječnih proizvoda, domaći sokovi… – sve ove i puno više prezentirano je u našoj online trgovini gdje možete kušati nove varijacije omiljenih proizvoda.

Naš glavni cilj je usrećiti naše kupce i unijeti zdravu hranu na njihove stolove. Uzimajući u obzir sve okolnosti, razvili smo najpovoljniji sistem kupovine za sve vjerne kupce.

Naša misija

Kako definišemo “prirodno”

Naš glavni cilj je isporučiti svježe i organske proizvode dragim klijentima, jer razumijemo koliko je važno da primaju samo kvalitetno povrće, voće i ostale delicije i proizvode.

Šta oni govore

Riječi klijenata

Kad mi trebaju svježe voće i povrće, ili drugi kvalitetni domaći proizvodi, sigurno znam gdje ih mogu nabaviti – u internetskoj trgovini BH-Horeca Shop. Velikii tim njihovih snadbjevača radi na kvaliteti i isporuci proizvoda.

Nataša BevecKupac
Ko smo mi…

Naši trgovci

Ankica ŠostarićProizvođač

Oduvijek sam željela stvoriti takvu internetsku trgovinu koja štedi vrijeme ljudima i nudi više opcija zdrave hrane. Sada Vi to možete iskoristiti i sve isprobati.

Osman HadžićProizvođač

Volim raditi s našim kupcima i pomagati im u raznim stvarima. Naš tim za podršku im je uvijek dostupan, tako da nam se mogu obratiti u bilo koje vrijeme i dobiti potpune odgovore.

Ivan KostProizvođač

Jedan od naših glavnih ciljeva je omogućiti Vam slobodu izbora i učiniti našu internetsku trgovinu takvim mjestom gdje možete dobiti sve odjednom. Uvijek nadopunjavamo svoje zalihe.

Petar KostićProizvođač

Našim klijentima mogu se isporučiti samo visokokvalitetni proizvodi – to kažem svaki dan na putu do posla. Naši zaposlenici marljivo rade u plastenicima kako bi proizveli najbolje proizvode.

OPG

Obiteljska Poljoprivredna Gospodarstva

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo je fizička osoba ili skupina fizičkih osoba članova zajedničkog kućanstva, koje obavljaju poljoprivrednu djelatnost na poljoprivrednom gospodarstvu koristeći se vlastitim ili unajmljenim proizvodnim jedinicama.

PPG

Porodična Poljoprivredna Gazdinstva

Porodična Poljoprivredna Gazdinstva je fizička osoba ili skupina fizičkih osoba članova zajedničkog kućanstva, koje obavljaju poljoprivrednu djelatnost na poljoprivrednom gospodarstvu koristeći se vlastitim ili unajmljenim proizvodnim jedinicama.